UA-189805586-1
 

Forma part de l'equip de voluntaris de la Fundació

Comunicat Març 2020:

 

Estimades voluntàries! 
Degut a la situació que estem vivint i les mesures de confinament, encara més extremes , que han acordat des del Govern de l'estat Espanyol, i per ser solidàries i responsables, a la Fundació Miranda ens veiem obligades a extremar, encara més les actuacions del voluntariat
Fins a nou avís
Només podrà anar a revisar cavalls una persona sola ( fent servir guants en tot moment i sense tocar cavalls, només si és imprescindible es podrà tocar l animal) 
En cas de que sigui necessari el suport de més d una persona per la tasca que s hagi de fer, es comptarà només amb personal de l'equip de la Fundació, mantenint la distància de seguretat i fent ús de màscareta i guants. 
Volem agrair l'esforç la paciència i la dedicació de totes vosaltres i us demanem que us quedeu a casa fins a nou avís.
Gràcies,
Seguim en contacte fins que tornem a la normalitat. 

 

 

 

Podràs col·laborar amb nosaltres en espais naturals i entre cavalls lliures, a difererents indrets de Catalunya. 

 

Requisits 

  • Ser major de 18 anys. 

  • Tenir carnet de conduir i cotxe (en algun cas es pot facilitar el transport compartint vehicle amb altres voluntaris). 

  • Ser amant dels animals i del medi ambient. 

  • Estar en bona forma física tret que vulguis donar suport en tasques d’oficina. 

  • No s’admeten animals ja que la seva presència podria causar estrés o algun accident, donat que els animals de la Fundació campen lliurement.

 

SI VOLS PARTICIPAR, escriu-nos a voluntariat@fundaciomiranda.org i fes constar el teu nom i número de telèfon, i unes línies del teu recorregut professional i vital. 

Abans de contactar, recomanem llegir el pdf detallat de les possibles col·laboracions, condicions i tasques del voluntariat .

 

CATALÀ

ENGLISH