UA-189805586-1
top of page

Sant Pau acull una xerrada sobre benestar animal i històries de cavalls per Sant Jordi

Updated: Apr 29, 2021L’activitat coincideix amb l’estada de 4 rucs i 1 mul de la Fundació Miranda al camp situat darrera de l’ermita.


La presidenta de la Fundació Miranda, Rosa Galindo, oferirà la xerrada Benestar animal i històries de cavalls el dissabte, 24 d’abril, a l’ermita de Sant Pau, coincidint amb el cap de setmana de la diada de Sant Jordi. En aquesta activitat, gratuïta, s’obsequiarà les persones assistents amb un punt de llibre de l’entitat.


Seguint els protocols de prevenció de la Covid-19, la xerrada s’oferirà dos cops, al matí i a la tarda, amb aforament limitat. El primer torn serà de les 11h a les 12.30h, i el segon, de les 17h a les 18.30h. En tots dos casos, l’aforament permès serà de 12 participants en un màxim de 2 bombolles de 6 persones.


L’activitat coincideix amb l’estada de 4 muls i 1 ruc de la Fundació Miranda durant 8 dies al camp situat darrera de l’ermita. Els animals hi arribaran el diumenge, 18 d’abril, procedents del Parc del Garraf, després d’una transhumància de 10 quilòmetres a peu (unes 5 hores) des d’Olivella. La seva funció és netejar de manera sostenible i ecològica una part de l’espai agrari de l’ermita, en una activitat que combina l’educació ambiental i el benestar animal.


Primer cap de setmana de portes obertes a l’ermita


L’ermita de Sant Pau ha obert portes als visitants aquest cap de setmana, en una acció que s’anirà repetint periòdicament. Les visites es poden fer el primer cap de setmana de mes, els dissabtes, de 10h a 13.30h i de 16.30h a 20h, i els diumenges, en el mateix horari, finalitzant a les 19h. També s’oferiran tots els dilluns, en el mateix horari de diumenges. Paral·lelament, s’oferiran visites guiades el primer cap de setmana de cada mes.


D’altra banda, aquest dimecres, 7 d’abril, s’ha convocat una jornada de voluntariat. Les persones participants hi han estat convocades per fer un tancat amb doble fil al camp i a dues feixes de l’espai agrari de l’Ermita de Sant Pau. La finalitat dels treballs és fer possible l’acollida puntual dels èquids que hi porti la fundació.


Totes aquestes accions formen part del projecte Sant Pau: patrimoni, cultura i natura, adreçat a públic local i visitants, que pretén posar en valor la història, el patrimoni cultural i l’entorn natural de l’indret vinculant-los amb el paisatge, la natura i el concepte de municipi saludable. És una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, promoguda per la Fundació Miranda.FULL COMPLERT DEL DEPARTAMENT DE PREMSA DE SANT PERE DE RIBES


Activitat ermita Sant Pau 24 d'abril
.pdf
Download PDF • 145KB

9 views0 comments