UA-189805586-1
 
dg., 09 de gen. | Parc del Garraf

TRANSHUMÀNCIA a peu amb els cavalls de marina

Necessites Natura i moviment?
TRANSHUMÀNCIA a peu amb els cavalls de marina

Horari i Lloc

09 de gen. de 2022, 10:30 – 14:30
Parc del Garraf, Plaça Major, 08818 Olivella, Barcelona, España

Informació de l'activitat

Tu pots viure l'experiència de la transterminància acompanyant un ramat de cavalls en llibertat!!

Caminaràs dues hores, des del Parc del Garraf fins a la pastura cedida pels productors de vi eco i singular de la comarca, on pasturaran durant una llarga temporada els cavalls de marina de la Fundació Miranda,en una experiència que connecta cavalls, persones i natura.

Un tastet de transhumància  i una vivència d'unió amb un petit ramat de cavalls recuperats per la Fundació Miranda, i de vincle amb el grup de persones que ens donen suport en aquesta actuació plena de sentit.

Acompanyaràs un grup de 16 cavalls, aquest ramat està format pel Kamut, la Mua, la Picancel, la Verema, l’Africa, la Flor, la Vinya, la Hatha, la Gataka, l’Ushuaia, la Dila, l’Asisia, l’Anaiet, el Sioux, l’Ares i el Garrik.

Aquest moviment s'efectua pel benestar dels cavalls i per garantir la seva autosuficiència a i nutrició. Marxem d'un espai per passar uns mesos en un altre i així garantir la regeneració i salut de la pastura i la biodiversitat (medi ambient), i la dels èquids.

Acabarem la jornada fent un Pícnic (no inclòs, cal que el portis de casa)

Cal portar: pícnic, calçat còmode per caminar per la muntanya, cantimplora d’aigua, protector solar, roba d’abrigar, impermeable per si plou i una motxilla per dur aquestes coses a sobre durant el trajecte.

AQUESTA ÉS UNA ACTIVITAT SOLIDÀRIA:

Triant una de les nostres activitats estàs contribuïnt a fer possible la tasca de la Fundació Miranda. L'import que aportaràs va directament a sostenir la llibertat i el benestar dels cavalls i de la natura.

Facilitar el número de telèfon mòbil a la inscripció és imprescindible per poder afegir a tothom al grup de whatsapp que es munta temporalment, per a la bona gestió de l'activitat.

L'activitat  pot ser ser cancel·lada si la metereologia no és l'adequada o bé si no hi ha prou persones inscrites.

Tant per una raó o altra, tothom serà avisat amb la màxima antelació possible.

MOLTES GRÀCIES.

Entrades
Preu
Quantity
Total
 • General
  €30
  €30
  0
  €0
 • Sòcies
  €15
  €15
  0
  €0
 • Padrines
  €2.50
  €2.50
  0
  €0
Total€0

Compartir aquesta activitat