UA-189805586-1
 
dg., 18 de jul. | Pla de l'Orri, serra d'el Catllaràs.

SÒCIES, PADRINES I CAVALLS LLIURES

Pla de l' Orri: El paradís dels cavalls!
SÒCIES, PADRINES I CAVALLS LLIURES

Horari i Lloc

18 de jul., 11:30 – 15:30
Pla de l'Orri, serra d'el Catllaràs., Casa Cal Manel,s/nº, 08694 San Juliá de Cerdañola, Barcelona

Informació de l'activitat

Sòcies i Padrines entre cavalls lliures al Pla de l'Orri, El paradís dels cavalls...

Proposem un dia per compartir i reforçar la nostra xarxa de suport, amb la presència dels cavalls lliures que han inspirat el nostre projecte.

Una jornada per posar-nos al dia del que passa a la Fundació. Per connectar amb la Vida i per entrar en contacte amb els cavalls en el seu medi natural, a l'espai on es va crear la Fundació Miranda. Podràs conèixer alguns dels primers cavalls de la Fundació i descobrir amb ells, com és el seu benestar, la seva vida en ramat, què els agrada i què no, què necessiten i què no, desmuntant creences i tòpics. 

Entrar en la dimensió dels cavalls que viuen en plenitud, gaudint de la seva presència, la seva saviesa i la seva comunicació.  Passejar entre cavalls lliures, i deixar-se endur per aquest magnífic paisatge d'alta muntanya a la Serra de Catllaràs (Alt Berguedà). 

Si vols, pots quedar-te i fer pícnic al final de l'activitat (que ha de portar cadascú).

Hora i lloc trobada: 10.30 h Bar La Marieta, (Casa Cal Manel,s/nº, 08694 San Juliá de Cerdañola, Barcelona)    

Nombre limitat de participants

Tractant-se d'un Espai Protegit d'Interès Natural de difícil accés, hem limitat l'afluència de persones i de vehicles motoritzats per preservar la calma i la proliferació de la fauna salvatge i protegida, i el gran nombre d'ocells i de biodiversitat que ens envolta. Per això, et convidem a aparcar el teu vehicle al poble i deixar-te portar... per endinsar-te en l'univers dels cavalls lliures. 

Facilitar el número de telèfon mòbil a la inscripció és imprescindible per poder afegir a tothom al grup de whatsapp que es munta temporalment, per a la bona gestió de l'activitat. 

L'activitat podrà ser cancel·lada si la meteorologia no és l'adequada o bé si no hi ha prou persones inscrites. Tant per una raó o altra, tothom serà avisat amb la màxima antelació possible.

Entrades
Price
Quantity
Total
  • Socies i padrines
    €0
    €0
    0
    €0
Total€0

Compartir aquesta activitat