UA-189805586-1
 
dg., 19 de des. | Pla de l'Orri, Alt Berguedà

SÒCIES I PADRINES entre cavalls lliures al Pla de l'Orri

Pla de l'Orri: El paradís dels cavalls!
SÒCIES I PADRINES entre cavalls lliures al Pla de l'Orri

Horari i Lloc

19 de des., 10:30 – 17:30
Pla de l'Orri, Alt Berguedà, Casa Cal Manel,s/nº, 08694 San Juliá de Cerdañola, Barcelona

Informació de l'activitat

Proposem un dia per compartir i reforçar la nostra xarxa de suport, amb la presència dels cavalls lliures que han inspirat la nostre Fundació.

Una jornada per posar-nos al dia del que passa a la Fundació. Per connectar amb la Vida i per entrar en contacte amb els cavalls en el seu medi natural, a l'espai on es va crear la Fundació Miranda. Podràs conèixer alguns dels primers cavalls de la Fundació i descobrir amb ells, com és el seu benestar, la seva vida en ramat, què els agrada i què no, què necessiten i què no, desmuntant creences i tòpics. 

Entrar en la dimensió dels cavalls que viuen en plenitud, gaudint de la seva presència, la seva saviesa i la seva comunicació.  Passejar entre cavalls lliures, i deixar-se endur per aquest magnífic paisatge d'alta muntanya a la Serra de Catllaràs (Alt Berguedà). 

Dinar de Nadal, eco i Km0 a la Cuina de l'Orri

Hora i lloc trobada: 10.30 h al Pàrquing de sant julià de cerdanyola.

* L'accés al Pla de l'Orri és per pista forestal, només practicable amb 4x4 i turismes alts. Fes-nos saber si necessites taxi 4x4 per pujar des de sant julià de Cerdanyola, cadascú assumeix el cost de la seva plaça.

Facilitar el número de telèfon mòbil a la inscripció és imprescindible per poder afegir a tothom al grup de whatsapp que es munta temporalment, per a la bona gestió de l'activitat. 

L'activitat podrà ser cancel·lada si la meteorologia no és l'adequada o bé si no hi ha prou persones inscrites. Tant per una raó o altra, tothom serà avisat amb la màxima antelació possible.

Entrades
Preu
Quantity
Total
  • Sòcies i Padrines (cost dinar)
    €37
    €37
    0
    €0
Total€0

Compartir aquesta activitat