UA-189805586-1
 
ds., 22 de gen. | Arsèguel

Especial SÒCIES i PADRINES a la Seu del Cadí

Comunitat Miranda a Arsèguel
Especial SÒCIES i PADRINES a la Seu del Cadí

Horari i Lloc

22 de gen. de 2022, 10:30 – 13:30
Arsèguel, Doctor Llangort, 5, 25722 Arsèguel, Lleida, España

Informació de l'activitat

Et proposem un dia per compartir i reforçar la xarxa de suport, amb la presència dels cavalls lliures que han inspirat aquest projecte.

Una jornada per aprofundir en el vincle amb els cavalls en els espais naturals que pasturen, i per posar-te al dia del què passa a la Fundació.

Actualment la Seu del Cadí se centra a Arsèguel, tot i que estem en plena expansió en aquest territori, el Baridà, sub-comarca situada entre l’Alt Urgell i la Cerdanya.

Arsèguel és un poble pintoresc del Pirineu, que, com molts altres pobles, pateix la despoblació rural. Molt conegut per la trobada d’acordionistes del Pirineu. Arsèguel va ser el bressol dels bandolers de Catalunya, l’any 1592, després de patir setges durant anys, van fugir més de cent bandolers, capitanejats per Joanot Cadell, un dels grans bandolers de Catalunya.

ACTIVITAT GRATUÏTA per els membres de la COMUNITAT MIRANDA, sòcies i padrines, i fins a 3 acompanyants.

Facilitar el número de telèfon mòbil a la inscripció és imprescindible per poder afegir a tothom al grup de WhatsApp que es munta temporalment, per a la bona gestió de l'activitat.

L'activitat podrà ser cancel·lada si la meteorologia no és l'adequada o bé si no hi ha prou persones inscrites. Tant per una raó o altra, tothom serà avisat amb la màxima antelació possible

Entrades
Preu
Quantity
Total
  • Sòcies i Padrines
    €0
    €0
    0
    €0
Total€0

Compartir aquesta activitat