UA-189805586-1
top of page

CULTURA I NATURA

La Fundació està profundament implicada amb la dinamització del territori. Amb la producció ecològica i Km0, amb la conservació d'estructures culturals agrícoles i ramaderes ancestrals i pràctiques com la transhumància, que és un camí de cultura i natura.
 
En els diversos territoris que pasturen els cavalls, teixim complicitats amb producccions locals que passen a ser les nostres proveïdores en activitats que inclouen menjar per usuàries o voluntariat. També fem difusió i divulgació d'aquest tipus de producció i consum responsable.
 
La Fundació Miranda, com a projecte compromès amb la natura, té bones pràctiques mediambientals i de sostenibilitat, i ha eliminat el plàstic a les seves activitats, reduint el consum de tinta i el paper en la seva promoció. Som ecofriendly.
 
En la part econòmica del projecte, confiem els diners a la banca ètica i les nostres assegurances són gestionades per la cooperativa Arç d'assegurances ètiques.
 
Pel recorregut professional de la seva presidenta i de part del patronat, la Fundació està vinculada també al món de les arts escèniques, la comunicació i la creativitat, i ha establert col·laboració amb Eòlia, Escola superior d'art dramàtic, amb qui s'organitzen els Campaments d'estiu de la Fundació, tallers de teatre i natura i activitats multidisciplinàries i divulgatives. 

Cultura i Natura eolia.png
cultura-i-natura copy.jpg

Proveïdors

Vegetalia

Casa Granel

Cal Majuba

Cal Pauet

Niu Nou restaurant de Bagà

La Llavor (botiga eco Berga)

 

Gelats Pyrines Bellver de Cerdanya

Cafès Gener

Herboristeria Nogué (Herbes d'Ossera)

Melmelades Cal Casal

Formatges Cuirols

Formatgeria Serrat Gros

Formatges 30 Cabres (Éller)

Fruites Benjamí Bagà

Vins i caves Carisma (Xavier Ribes)

Caves Llopart

Can Ràfols dels Caus

Cervesa Nikasi

Celler Puig Romeu

bottom of page