UA-189805586-1
top of page

SHERPA

Arribada de les muntanye

IMG_1672.jpg

La Sherpa és una egua que no ha patit maltractament. Va arribar juntament amb la seva mare i les seves dues germanes, del Projecte amic Equilivre França, on vivien en llibertat i en ramat des del seu naixement. El nostre propòsit portant-les, era introduir energia de salut i referents de vida en llibertat als grups de cavalls rescatats i recuperats per la Fundació.


I així ho van fer. Com una taca d'oli que s'estén, la Sherpa i la seva petita família es van integrar plenament i progressivament. Van triar diferents grups de la nostra constel·lació de cavalls per seguir la seva vida en llibertat. Era el seu moment per emancipar-se i crear nous vincles, i ho vam aprofitar per inocular l'essència de la llibertat, i la supervivència en el medi natural als cavalls que arribaven d'una vida trencada per l'humà.


La natura tendeix a l'equilibri, i això ens va aportar als ramats, la presència de les quatre eugues "salvatges" amb l'esperit lliure i independent.


La seva intel·ligència per buscar recursos, solucions, la seva iniciativa... Un model a seguir per cavalls a qui l'home havia robat l'essència.


La Sherpa, tot i no haver estat maltractada, i ser una egua molt jove. Ha tingut ja una vida plena d'aprenentatge i moments difícils, com el de la pèrdua del seu fill, el gran CADÍ, que va morir per un error veterinari, la tardor del 2019 i a qui trobem a faltar. A vegades sembla que la seva noble presència d'aspecte tímid, cor feréstec i gran bellesa, acompanya la seva mare i el seu ramat amb l'elegància d'un príncep i la dolçor d'un vincle etern!


La Sherpa s'ha emparentat i ha teixit vincles sòlids i familiars amb el grup de la Gaia. Actualment i en absència de dues egües puntals d'aquest grup, la Gaia i la Kashmir que són temporalment a l'espai de recuperació, ha decidit tornar al grup d'una de les seves germanes, la Pic en Cel.


Vincles incondicionals, plasticitat i adaptació!

bottom of page