Campaments de Setmana Santa al Garraf

Una experiència d’amistat per divertir-se i créixer

Del 5 a l'11 d'abril de 2020.

Viurem  a la Fassina, amb les manades de cavalls lliures que pasturen al Parc Natural del Garraf. 

 

Un temps compartit de qualitat amb pràctica diària de connexió amb la pròpia essència, ioga, excursions, jocs d’atenció, moviment creatiu, teatre, temps lliure i converses de descoberta i reconeixement. I menjar de qualitat, ecològic i saludable. Els adults de referència acompanyen al grup posant èmfasi en la responsabilitat individual, grupal i ambiental.

 

Només als Campaments de Vida de setmana santa al Garraf: Monogràfics a l'Escola del Mar de Sitges. Cercle ritual a la lluna plena d' Abril.

EQUIP

L' Equip responsable, especialistes en ioga per infants i joves, artístic i pedagògic en la línia de l'educació viva amb llarga experiència en Campaments per a créixer, son: 

 

Jaume Roura

Creador del projecte Bhagavan Ioga i Lleure per Créixer, voluntari i col·laborador de Fundació Miranda. Pare de 3 fantàstics fills, director de lleure, especialista de ioga per infants i adolescents. Entusiasta de l'acompanyament respectuós i promotor d'espais creatius on infants i persones adultes compartim i experimentem el millor de nosaltres. Tot això és manifesta i és possible en els nostres Campaments i Casals, creats des de el cor i la mirada sistèmica.

 

Noemí Delgado 

Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i amb experiència i formació en acompanyament dins de la mirada de l’educació viva: “m’interessa descobrir, més enllà de les condicions físiques, les eines que em proporciona el cos. Això em porta a investigar a través del ioga, les arts marcials, el circ, el teatre d’expressió dramàtic-corporal… apropant-me a una nova percepció del cos i l’entorn”.

Lloc

La Fassina, Olivella (Garraf).

Més informació i preus

Grups reduïts

  • Màxim 20 participants.

  • 2 responsables de referència més els talleristes (etologia del cavall, teatre, escola del mar...).

 

Preu

  • 500 €.

  • 475 € per a infants de la mateixa unitat familiar i per a fills de socis i padrines.

 

Alimentació 100% ecològica 

Més informació

 

 

Participant a les nostres activitats ajudes a fer possible la tasca social de la Fundació