Camps de treball per a joves

(12-17 anys)

Una experiència d’amistat per divertir-se i créixer

Una experiència de grup a la natura per créixer en tots els sentits, aportant la teva presència i energia. Practicaràs comunicació natural amb cavalls i gossos, participaràs en diversitat de tasques com socialitzar poltres, neteja de boscos i camps, tenir cura dels animals i contribuir al manteniment de la finca i a la millora de les infraestructures. Passejades, banys a la bassa, música i xerrades després de sopar.  

 

Pràctica diària de connexió amb la pròpia essència, jocs de consciència i teatralització i converses de reconeixement. També gaudirem del preciós temps lliure i d’un menjar de qualitat, ecològic i saludable. Els adults de referència acompanyaran al grup posant èmfasi en la responsabilitat individual i vers el grup.

Lloc

Pla de l’Orri, Alt Berguedà, a la Serra del Catllaràs, Espai Protegit d’Interès natural, un marc d’excepció amb cavalls, cérvols, isards... i un esplèndid paisatge d’alta muntanya. 

 

Acampada en tipis, prop del mas on hi ha les instal·lacions amb banys i dutxes. Les activitats s’efectuen a l’aire lliure i a la sala polivalent de l’aula d’entorn rural.

Menjar ecològic fet a casa. Productes bio, artesans i de proximitat.

Equip responsable

Teresa Garcia Valenzuela
El meu camí professional i personal s’orienta a desplegar l’escolta i els potencials de comunicació i de relació des del cos i l’espai que som. Practico una mirada de respecte i curiositat vers mi mateixa i les persones que m’acompanyen. Estic titulada en dansa i coreografia per l’Institut del Teatre i en Educació Social per la Universitat de Barcelona. Sintonitzo amb el ventall de pràctiques que faciliten els processos de connexió i gaudi de la pròpia essència i que proporcionen eines i recursos per a una vida de qualitat. També m’endinso en les arts escèniques com a coreògrafa, ballarina i actriu. Tinc recorregut formatiu i experiència en acompanyament a infants, joves i adults dins de la mirada de l’educació viva. Actualment treballo amb adults i joves a les escoles de teatre Aules, Eòlia i Arsènic, amb infants i joves en acampades a l’escola de vida de la Fundació Miranda de cavalls lliures, i a extraescolars de moviment i laboratoris a l’escola dels Encants.

Noemí Delgado Noé

Des de sempre, el meu cos ha estat el mitjà de comunicació amb les persones i l’entorn. Llicenciada en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i amb experiència i formació en acompanyament dins de la mirada de l’educació viva, m’interessa descobrir, més enllà de les condicions físiques, les eines que em proporciona el cos. Això em porta a investigar a través del ioga, les arts marcials, el circ, el teatre d’expressió dramàtic-corporal… apropant-me a una nova percepció del cos i l’entorn.

Rosa Galindo Solé

Presidenta de la Fundació Miranda i cofundadora d’Eòlia Escola Superior d’Art Dramàtic de Barcelona. Actriu i cantant en actiu (ha treballat amb directors com Josep Maria Flotats, Mario Gas, Calixte Bieito, Sergi Belbel i Joan Lluís Bozzo i ha protagonitzat diversos musicals de Dagoll Dagom). Actualment interpreta La Maternitat d’Elna (basat en el llibre d’Assumpta Montellà amb dramatúrgia de Pablo Ley i direcció de Josep Galindo). Formada com a professora de Fitzmaurice Voicework© i com a professora de Kundalini Ioga (practicant també de Hatha Ioga), es forma en l’actualitat amb Sergi Aynó en la consciència i la responsabilitat sobre la pròpia energia. També s’ha apropat a diverses metodologies terapèutiques del cant i de la respiració, la Tècnica Alexander, les constel·lacions familiars i la bioenergètica. Responsable de Teatre sense Límits®, projecte que aplica el teatre com a mitjà terapèutic, de desenvolupament personal i d’habilitats socials. La connexió amb la terra li ve de la seva àvia Nati i dels seus avantpassats que eren “labradores” en un poblet del Pirineu d’Osca. De l’altra àvia, la Pepita, ha recuperat l’amor per la cuina. S’ha format en alimentació i cuina bioenergètica amb Montse Bradford i ha estat alumna del cuiner Bernard Benbassat, amb qui refina el seu aprenentatge i connecta cuina i nutrició amb sensibilitat i creativitat.

Més informació i preus

Grups reduïts

  • Màxim 17 participants.

  • 4 adults responsables.

 

Preu

  • 500 € / setmana.

  • Es pot reservar plaça per a una o dues setmanes.

  • 10% de descompte per germans.

  • Mantenim el mateix preu des de fa 5 anys.

 

Alimentació 100% ecològica 

Més informació

 

 

Participant a les nostres activitats ajudes a fer possible la tasca social de la Fundació