UA-189805586-1
 

COL·LABORA AMB LA FUNDACIÓ
Fem xarxa

Caixabank ES81 2100 0430 2102 0005 4222 
Fiare ES03 1550 0001 2300 0760 0125

Bizum “Fer un Donatiu” codi 05913

Fem sostenible la tasca de recuperació i manteniment dels cavalls i la vessant social i mediambiental de la Fundació: descomptes per a col·lectius i persones amb risc d’exclusió social, acords de custòdia i prevenció d'incendis.

Mensualment organitzem trobades de sòcies i padrines: gaudeix de la natura i de l’energia dels cavalls lliures. Sòcis i amigues es vinculen a la Fundació i als animals que en formen part, constituint una xarxa de suport al projecte.

Vols viure una gran experiència? Els cavalls que viuen en plenitud tenen molt per donar.

Com pots formar part de la xarxa de suport?

 

Associa't

Fent-te soci, podràs gaudir de la bona energia vital dels cavalls de la Fundació i del paradís natural on pasturen hivern i estiu.  

Els socis col·laboren a recuperar i cuidar els cavalls, realitzar la nostra tasca social i mantenir els espais naturals.

Podràs participar a les trobades exclusives per “SOCI@S I PADRIN@S ENTRE CAVALLS LLIURES”  i convidar fins a 3 acompanyants.​

Les sòcies  podeu venir  gratuïtament  a les activitats  mensuals “ DIA ENTRE CAVALLS LLIURES ” i obtenir descomptes especials en activitats com VIDA I MOVIMENT (tastet de Transhumància) i altres activitats especials, Campaments per infants i joves de la Fundació, així com al Teatre Eòlia, Projecte cultural amb el qual col·laborem.

 

 
 

Apadrina un cavall

Estableix un fort vincle d’amistat i amor amb un dels nostres cavalls recuperats.

Rebràs fotografies i informació de l’evolució del cavall i el podràs venir a veure sempre que vulguis previ avís i coordinant la data i l'hora, amb l'Equip responsable dels cavalls a cada zona.

Els padrins aporten 60 € mensuals, col·laborant a recuperar i cuidar els cavalls, realitzar la nostra tasca social i mantenir els espais naturals.​

​Podràs participar a les trobades exclusives per “SOCIS I PADRINS ENTRE CAVALLS LLIURES”  i convidar fins a 3 acompanyants.​

També podeu venir gratuïtament  a les activitats  mensuals “DIA ENTRE CAVALLS LLIURES ” i obtenir descomptes especials en activitats com VIDA I MOVIMENT (tastet de Transhumància) i altres activitats especials , Campaments per infants i joves de la Fundació així com al Teatre Eòlia, Projecte cultural amb el qual col·laborem.

 

 

Targeta Regal

A la Fundació Miranda hem preparat unes Targetes Regal perquè les puguis donar a qui més estimes.

Quan tries regalar llibertat col·labores a la recuperació i cura dels èquids, contribueixes a preservar els espais naturals i dones suport a la nostra tasca social amb persones.

​Un regal solidari i transformador.

 

Pots regalar:

Ser SÒCIA de la Fundació Miranda

Ser PADRINA d'un cavall de la Fundació

Una ACTIVITAT amb nosaltres.

 

 

Uneix-te a l’equip de persones voluntàries
Podràs participar en les tasques dins els espais naturals on pasturen els cavalls, col·laborant amb nosaltres en aquest entorn privilegiat de natura i entre els animals recuperats per la Fundació.
 

 

Fes una donació
Per nosaltres tota aportació és de gran importància. No t’oblidis d’indicar-nos el teu nom i el teu correu electrònic. Et contactarem per enviar-te el rebut de la donació i per donar-te les gràcies. Recorda que la teva donació pot comptar amb desgravament fiscal. A partir de l’1 de gener de 2016, les persones físiques que realitzin donacions a les entitats acollides a la Llei 49/2002 les podran deduir a la seva declaració de la renda, pels primers 150 euros donats, un 75%, i si la donació supera els 150 euros, es podrà desgravar a partir d’aquest import un 30%.
 

 

Amb 1€ també ens pots ajudar
Pots donar-nos suport amb una aportació d’1€ al mes a través del Teaming.
Teaming és una iniciativa solidària de microdonacions que funciona des de l’any 1998, impulsada per Jil Van Eyle després del naixement de la seva primera filla, Mònica, amb una greu malaltia anomenada hidrocefàlia. Des d'aleshores, són moltes les persones que col·laboren amb diferents causes socials. Per nosaltres tota aportació és molt important.
 

Com invertim els diners?

 

Les diferents aportacions van destinades íntegrament a les següents despeses/tasques:

Cura dels animals

 • Col·laboració en rescats de cavalls, facilitant i gestionant finques d’acollida. Transport de cavalls decomissats.

 • Adopció de cavalls comissats.

 • Xips pels cavalls.

 • Compra de fenc, sal i lloguer de finques pels cavalls. 

 • Despeses veterinàries i tractaments.

 • Despeses de la transhumància.

 • Pinso pels gossos.

Infraestructures i similars

 • Tancats pels cavalls i altres animals, abeuradors.

 • Reparacions 4×4 per pujar usuaris dels col·lectius de les jornades solidàries.

 • GPS per la localització de les manades.

Tasca social i mediambiental

 • Jornades gratuïtes i descomptes  per a col·lectius en risc d’exclusió social.

 • Accions per preservar la biodiversitat i la custòdia de la finca del Pla de l’Orri. Introducció i manteniment de ruscos d’abelles, capses niu per la mallerenga, menjadores per ocells, recuperació de fonts i punts d’abeuratge, etc.

 • Protecció i preservació del bosc (formem part del Projecte Sèlvans de Boscos Madurs)