UA-189805586-1
 
 

Casals d'estiu i Campaments de vida al Parc Natural del Garraf

Un espai per créixer

Casals d'estiu al Garraf 

Una escola d'estiu pels nous temps! Escola d'estiu viva i orgànica.

Partim d'un projecte ambiciós on atorguem als infants i adolescents un lloc central en la seva pròpia vida i en l'escola. Un lloc on experimentar les diferents facetes socials i un lloc on interactuar de manera lliure amb un gran nombre d'estímuls.

 

Tractem de motivar la curiositat i facilitar que els infants i adolescents creixin i es desenvolupin cap a la seva màxima potencialitat.

Com a senyal d'identitat destaca el nostre model organitzatiu de les 7 àrees, basat en un model organitzatiu orgànic i social, el treball cooperatiu i per projectes, els tallers i la participació activa dels infants i adolescents en les decisions diàries.

 

En aquests dies els infants i adolescents experimenten i prenen consciència del seu poder transformador per a millorar-se a si mateixos i millorar la seva comunitat.

D'aquesta manera l'escola d'estiu, es converteix en un simulador de la vida individual i social: un laboratori, un lloc d'experimentació de la vida en les seves diferents facetes.

 

Fomentem una educació integral que parteix de la comprensió i coneixement d'un mateix i dels altres, i que té en compte les diferents dimensions de la intel·ligència (teoria intel·ligències múltiples).

Mira dates, preus i més informació punxant el botó  "Casal d'estiu al Garraf" just a sota del video.

Campaments de Vida 

Els Campaments de Vida amb Bhagavan i Fundació Miranda és un nou concepte de campament, un lloc sense competència on investigar, descobrir i compartir amb uns altres l’alegria de viure a través dels Cavalls, el ioga, la música, el teatre i l'art enmig d’un entorn natural immillorable.

La proposta va destinada a infants i adolescents d'edats compreses de 6 a 17 anys  amb ganes de gaudir de manera sana i divertida i 

la temàtica dels campaments serà: el nostre cos, la nostra ment i el nostre cor, ioga, joc i natura: Un camí per créixer i assolir el màxim del nostre potencial. 

Un infant que descobreix  com gestionar i superar els seus límits físics i emocionals esdevé un adult noble, tranquil i creatiu, que sap esforçar-se amb la visió del qui de mica en mica camina cap a on vol, amb confiança.

El campament ofereix, en col.laboració amb la casa Vegetalia i Granel, una cuina ecològica sempre variada i sana que ens assegura l'òptima alimentació dels nens.

Els responsables del campament, amb llarga experiència en Campaments per a créixer, són especialistes en ioga per infants i adolescents, artístic i pedagògic, en la línia de l'educació viva . 

Mira dates, preus i més informació punxant el botó  "Campaments de Vida a Can Grau" o bé "Campaments de Vida a la Fassina" just a sota del video.

BHAGAVAN.tif
GRANEL.jpg
13723843_854384167994405_546871686704050
IMG_20180725_124331.jpg
VEGETALIA.png
MUY APROPIADA.jpg
IMG_20180725_225733.jpg